راه حل هایی برای کنترل پر خوری

 

ظرف غذایتان را ابتدا با غذاهای سالم تر مثل سبزیجات و غلات کامل پر کنید و بعد سراغ برنج و گوشت و ... بروید.

 

برنامه های آشپزی را نبینید. مطالعات نشان داده که افرادی که برنامه های آشپزی را دنبال می کنند بیشتر در معرض پرخوری در بین وعده های غذایی هستند.

 

از ظرف هایی که رنگ های متفاوت با رنگ غذایتان دارند استفاده کنید، مثلا ظروف آبی

 

از کاسه و بشقاب های کوچکتر استفاده کنید، سایز ظرف شما به مغزتان فرمان می دهد که چقدر غذا قرار است بخورید.

 

برخی افراد در‌هنگام خستگی، بی حوصلگی یا عصبانیت به دنبال غذا خوردن هستند، قبل از شروع به خوردن در این مواقع، پنج تا ده دقیقه صبر کنید تا آن حالت از بین رود با این روش از پرخوری جلوگیری می کنید.

 

غذاهای پرکالری و غیر مفید را دور از چشمتان قرار دهید، افرادی که شکلات را روی میز کارشان قرار می دهند بیشتر از افرادی که آن را در کشوی میز یا کمد دورتر از خود قرار می دهند، در معرض پرخوری هستند.

 

آهسته غذا بخورید. لقمه های کوچکتر بردارید و بیشتر بجوید و بین هر قاشق غذایی که بر میدارید مقداری فاصله بدهید تا فرصت کافی به مغز برای ارسال پیام سیری داده شود.