مقاله ها

تغذیه در بیماری ها


تغذیه در بیماری ها:

توصیه های تغذیه ای شامل طیف گسترده ای از بیماری ها بوده و میتواند علاوه بر پیشگیری، این بیماری ها را کنترل و یا حتی درمان نماید.

شایان ذکر است که نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل اختلالات گوارشی، بیماری های کبدی، دیابت، اختلالات تیروئید، کم خونی، مشکلات قلب و عروق، فشار خون، بیماری های ریوی، بیماری های کلیوی، سرطان، بیماری های متابولیکی، اختلالات روماتیسمی، بیماری های عصبی و روانی، ناتوانی های تکاملی و آلرژی و عدم تحمل غذایی غیر قابل انکار است.