مقاله ها

بهترین غذاهای ضد پیری

 


* فیبر: فیبرهای رژیمی از غذاهایی مانند سبزیجات، غلات کامل، میوه ها و حبوبات، نقش اصلی را در سیستم گوارشی شما دارند. از یبوست جلوگیری میکنند، کلسترول و فشار خون و التهاب را کاهش می دهند که همه اینها قلبی سالم تر را به ارمغان می آورند.
فیبر غذایی همچنین به کنترل قند خون کمک کرده و شانس ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

* ماهی: ماهی هایی مثل سالمون و ساردین، امگا سه بالایی دارند که منجر به جلوگیری ار بیماری های قلبی و سکته می شود. توصیه می گردد که حداقل دو وعده در هفته مصرف شوند.

*روغن زیتون: غذا پختن با این روغن (البته نه برای سرخ کردن)، می تواند کلسترول بد را کاهش دهد.

*ماست و لبنیات: از دست دهی استخوان با افزایش سن بیشتر می شود. لبنیات منبع خوبی از کلسیم می باشند که باعث کندتر شدن این فرایند می شود. ماست همچنین به هضم غذا کمک می کند و حاوی پروتئین می باشد.

*گوجه فرنگی: گوجه فرنگی غنی از ماده ای به نام لیکوپن است که از سرطان پروستات و ریه پیشگیری می کند. پختن و له کردن گوجه فرنگی منجر به آزادسازی بیشتر لیکوپن آن شده و بهتر می باشد.

*کلم بروکلی: غنی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بوده و فیبر بالایی دارد.

*آجیل: (به صورت خام) غنی از امگا سه، اسید های چرب مفید و فیبر و پروتئین می باشند که بطور میانگین یک وعده در هفته توصیه می شوند.

*آب: به آب به عنوان یک غذا نگاه کنید. با افزایش سن شاید آب کافی مصرف ننمایید چون به همان انداره قبل احساس تشنگی نمی کنید. بنابراین توجه کافی به مصرف آب کنید.
کم آبی منجر به عدم تمرکز و کاهش قدرت تفکر، خستگی زودرس و عدم تحمل گرما می شود.